Reiki en reiki massage

Heeft u last van vermoeidheid, weinig energie om wat te ondernemen, last van pijn in uw lichaam, emotioneel, chaotisch, slecht slapen, uit balans een aantal kernwoorden die u vast niet onbekend zijn in hedendaagse wereld. Massage brengt rust en ontspanning maar soms moeten we de natuur vooral erbij helpen. Zeker als het gaat om de energie waar ieder mens over beschikt. Door onze levenservaring waaronder ook negatieve en traumatisch, kan het zijn dat de energie in uw lichaam niet meer goed stroomt. Er vormen blokkades in de stroming van uw energie en dit geeft vaak negatieve invloeden op uw lichaam en geest. Vooral ook om helder te denken maar geeft ook onrust en zorgen. Reiki helpt om de stroming van energie te herstellen in uw lichaam en stimuleert de levenskracht. Hierdoor kunt u de gebeurtenissen in uw leven beter relativeren en brengt weer rust bij u. U ontdek uzelf weer wie u bent en hoe u wilt zijn.

Reiki laat energie weer stromen.

Het is belangrijk om te weten dat reiki verlichting en ondersteuning biedt. Wij genezen niet en mocht u wat mankeren adviseren wij ook altijd om uw huisarts te raadplegen.

Vaak is het ook dat reiki u op de goede weg kan helpen, het is een natuurlijke geneeswijze. Wij adviseren dan ook om eerst in bepaalde tijd meerdere sessies te nemen om de push van energie in uw lichaam te krijgen. Wij zijn geen tovenaars en hebben met deze natuurlijke genezing tijd en geduld nodig om u geleidelijk bij uzelf te laten komen en herstel van de stroming van energie in uw lichaam. De zuivere energie die wij vanaf de geboorte hebben meegekregen is naarmate de tijd dat wij leven vaak verstoord, de energie die wij benodigen om te leven, gezond en fit te blijven, maar ook om verstoringen tegen te gaan. Zowel lichamelijk als geestelijk zal reiki u ook ontspanning brengen en geborgenheid maar ook gevoel van herboren.

Reiki behandeling: er vindt altijd intake gesprek plaats waar wij met u kennismaken en uitlegen hoe de behandeling verloopt en stemmen deze dan volledig af op u. De behandeling zelf verloopt rustig en ontspannen waarbij u ligt op rug en/of buik op de behandelingstafel, gewoon met kleding aan. Door vertrouwen in elkaar en in reiki, stelt u zich hiervoor open en wij beginnen de reiki sessie door middel van handoplegging. Belangrijkste is, u neemt uzelf mee, bent positief gestemd op de behandeling en laat de helende energie zijn werking doen.

Reiki massage is dat ook tijdens of gedeelte van de behandeling een rustige ontspannen massage krijgt van rug, schouders nek. Dit voelt zeer ontspannend terwijl u nog steeds de energie ontvangt.

Voor mensen die graag meer willen weten of wat moeite hebben om te komen of wat schroom hebben om de behandeling te ondergaan, kunnen we een introductie behandeling geven tegen gereduceerd tarief. We hebben hier zeker begrip voor en het is altijd aan uzelf of u hiermee wilt doorgaan en wij adviseren u hierbij graag. 

Voor uitgebreide informatie reiki, zie www.reikipraktijkdezon.nl

Liefdevolle reiki sessies,

Robert en Ingrid