Ik wil met mijn diensten graag uw bedrijf ondersteunen en met een bedrijfsgezondheidsplan voor het personeel bijdragen aan het voorkomen van en/of verminderen van ziekteverzuim. Met mijn kennis en ervaring kan ik een positieve bijdrage leveren aan het gezondheidsmanagement van uw bedrijf, hetgeen een positieve invloed heeft op uw medewerkers en het werk wat zij verrichten.

Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd voor diverse vormen van massage (o.a. ontspanning-, stressless-, sport- en energetische massage) en heb hiermee een ruime ervaring. Ik heb een professionele instelling en werkhouding. Mijn klanten bestand is zeer divers.

Daarnaast geven wij Reiki sessies als belangrijke geestelijke en mentale ondersteuning.

Een voor beeld zijn chauffeurs die ik in mijn praktijk mag verwelkomen. Zij komen voor een massage en zij voelen zich daardoor fysiek beter. Mijn ervaring is dat mensen met een zittend beroep zoals bijvoorbeeld chauffeurs een regelmatige massage als een weldaad voor hun lichaam en geest ervaren.  De chauffeurs komen dan ook regelmatig terug voor een behandeling.

Leerkrachten uit onderwijs, om met Reiki mentale ondersteuning te geven en vooral dat zij weer overzicht krijgen over zichzelf.

Mensen met traumatische aandoening of dat negatieve gevoelens overheersen, wij helpen verlichten en geven positieve vibe. Vooral eerst ontspanning van lichaam en geest dan volgt herstel.

Graag ga ik met u in gesprek om de mogelijkheden tot samenwerking te onderzoeken. Voor verdere informatie over mijn praktijk en werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn website:  www.massagecorpora.nl.